Разкажи ми какви точно обувки носи мъжа ти, да ти подскажа точно какъв е по характер

sportswear
Наясно ли сте, че една обувка не е единствено лице на показност и стил. Обувката е в състояние доста да разкаже за собственика си. Според някои психолози често вида на овехтялата обувка може спокойно да ни информира много повече за стопанина, отколкото самите думи споделени на първа среща.

Освен по качеството на материали и марката обувки, да разберете за социалното състояние и статуса на господина отсреща, възможно е да научите и от марката.

Маратонки за мъже – това е обувката на абсолютно всеки уважаващ себе си мъж.

А тук реално не коментираме мъжа, позволяващ си да нахлузи мъжки маратонки, за да отиде в офиса на работа, а за този който всяка една сутрин преди работа се грижи за здравето и тонуса си.

Спортен кец – разбира се това е класическата спортно насочена обувка, която освен приятна е страшно желана от повечето. Подобна обувка може да притежава почти всеки мъж, най-малкото за използване през свободното време.

Елегантни кожени обувки – точно това са обувките на биснесменът или деловият мачо. В случай, че Човекът до вас има точно такива обувки или вдига летвата още по-високо с оригинални модели от кожа на крокодил, то то тогава насреща имате индивид от силния пол, който е наистина претенциозен.

Обувки за туризъм – тази е обувката на съвременния авантюрист. Ако наистина знаете мъже, като в седемдесет процента от живота си използват точно такива туристически обувки, то в такъв случай сте хлътнали и по любител на природата и може би дори еко защитник.

Мокасини – господата, държащи на класиката и удобството, избират именно тези обувки. Точно такива господа харесват срещи с приятели, социалния живот и често са сърцето на компанията.